Meertalwedstrijd Ponystal Hengelo

Zondag 17 december was er een meertal wedstrijd bij Ponystal Hengelo. Dit wordt jaarlijks georganiseerd. Hier mogen de deelnemers verkleed een meertalproef rijden. Al weken van te voren zijn de groepen in de weer om een leuk thema te bedenken en daar mee aan de slag te gaan. In de lessen wordt flink geoefend op de verschillende proeven die er in verschillende niveau’s zijn. Ook van mijn lessen deden er verschillende groepen mee aan de niveau’s 3, 4 en 4,5. En dat niet zonder resultaat!

Op niveau 4 werd de groep Dynamisch Duo eerste. Daarbij deden Danique en Simon hun groepsnaam eer aan! Als tweede geëindigd op dit niveau werd de groep Big Question.  Dat waren Susan en Heleen.

Op niveau 4,5 reed de groep O-Dennenboom zich ook in de prijzen. Zij werden tweede. De groep werd gevormd door: Lianne, Bente, Yvonne, Carlijn en Lena. Dit was erg knap omdat de eerste prijs naar de groep Wilde Dieren ging en die bestond uit deelnemers met allemaal eigen paarden, terwijl de groep O-Dennenboom op manege paarden en pony’s reed.

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijzen. 

Natuurlijk hebben de overige groepen ook hun best gedaan. Plezier stond deze dag natuurlijk voorop! Alle deelnemers aan de meertalwedstrijd kregen een herinneringsrozet. Als afsluiting was er het jaarlijkse stampotbuffet.