SGW-Clinic ism Ponystal Hengelo, 8 oktober 2017

In samenwerking met Ponystal Hengelo wordt een SGW-Clinic georganiseerd op 8 oktober 2017.

Voor de concoursgroep van de Signaalruiters die wedstrijden rijden op de pony’s van Ponystal Hengelo wordt deze clinic georganiseerd.

Heb je een eigen paard of pony en wil je hieraan ook meedoen, stuur dan een mail (info@delfgaauw-advies.nl) met je naam, of je sgw-ervaring hebt en of je op een paard of pony hebt. Aanmelden kan tot 1 oktober 2017. De kosten zullen afhankelijk van het aantal deelnemers, tussen de € 15 en € 20 liggen p.p., inclusief terreinvergoeding. Enige springervaring is gewenst.

Veiligheidscap, bodyprotector en beenbescherming is verplicht. Deelname is op eigen risico. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor enige schade. Bij afmelding na 1 oktober blijft de verplichting tot betalen bestaan.

 

 

2 antwoorden naar “SGW-Clinic ism Ponystal Hengelo, 8 oktober 2017”

  1. Wat gaaf! Zijn er nog plaatsen beschikbaar? En kan iedereen meedoen van bb tot hoger geklasseerd?

    • Hallo Hans,

      Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar. Alle niveaus kunnen meedoen. Als je zelf maar wat springervaring hebt. Dat mag ook op een ander paard of pony zijn geweest.
      Mocht je het leuk vinden en mee willen doen, dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@delfgaauw-advies.nl met je naam, ervaring en paard of pony incl. categorie.