Zeer geslaagde eerste SGW-Clinic

8 Oktober 2017, de eerste SGW-Clinic van Ponystal Hengelo en ADel, Adviesbureau Delfgaauw is een feit. Na de vele regen die de afgelopen week was gevallen was het onzeker of het door kon gaan. Maar het superterrein bij Erve Vleerboer in Albergen bleef goed en dus kon op deze stralende zondag de clinic doorgaan.

Veel verschillende deelnemers waren er uit de regio op verschillende niveaus. In drie groepen van 1,5 uur heeft Helene deze clinic gegeven. De eerste groep was de concoursgroep van de Signaalruiters die wedstrijden rijden op de pony’s van Ponystal Hengelo. Daarna volgende een groep deelnemers die zich gezamenlijk hadden opgegeven en als laatste nog een groep met deelnemers uit de regio.

Wat heeft iedereen genoten en wat hebben ze veel geleerd en daarnaast was het ook erg gezellig! Voor koffie, thee en limonade en iets erbij, was gezorgd evenals twee fotografen die de verrichtingen van de deelnemers vastlegde. Ook aan toeschouwers was geen gebrek. Al met al een zeer geslaagde dag!

Na afloop konden de deelnemers een evaluatieformulier invullen over de sgw-clinic en of er ook behoefte is aan andere soortige clinics!  De reacties waren overweldigend en zeer leuk! Wat we al wel kunnen verklappen is dat volgend jaar weer een SGW-clinic wordt georganiseerd en misschien nog andere activiteiten.

Binnenkort volgen de foto’s!