Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Helene Delfgaauw Coaching & Advies
Average rating:  
 4 reviews
 by Marion
EMDR

Ik heb een EMDR sessie bij Helene gehad. Het was een prettige ervaring
Helene heeft een vriendelijke, rustige benadering. Ik zag er namelijk best tegenop . Uiteindelijk was het juist heel fijn . Na de sessie voelde ik een soort rust en kijk ik heel anders tegen de ( mijn ) situatie aan. Waarvoor dank Helene .

 by Andrea
EMDR

Ik heb 2 EMDR sessies gehad bij Helene. Dit waren beide hele fijne, en goede momenten. Ik kan makkelijker kijken naar de situaties waar we aan gewerkt hebben en zit met meer vertrouwen en minder spanning op het paard, waardoor ik er nog meer plezier aan beleef.
Helene is heel rustig in haar benadering, en ik voelde me in goede handen.
Helene heel erg bedankt.

 by Mirjam
Mental Coaching

Helene geeft een hele fijne begeleiding!  Ze heeft mij laten inzien hoe het anders kan. Echt een aanrader. Dank je wel Helene!

 by Anne
Mental Coaching Ruiters - DEquiC

Ik ben heel blij dat ik hulp heb gezocht bij het weer gaan springen. Alleen was mij dit niet gelukt. Ook heel fijn dat mijn vriendin me heeft doorgestuurd naar Helene.
Ondanks dat het echte springen nog niet is gestart, heb ik nu al veel geleerd van de lessen van Helene. Het gebruik van de balken op een dressuurmatige manier, geven mij naast meer vertrouwen en ontspanning, ook meer manieren om mijn paard dressuurmatig te trainen. En dat ze er behapbare stukken van maakt waardoor het is te overzien.
Zoals ik al zei moet het echte springen nog starten en als ik erover nadenk komt er nog wel wat spanning omhoog, maar ik weet ook eigenlijk wel zeker dat ook dat mij gaat lukken met de hulp van Helene en ik ben dan ook gemotiveerd hiermee te gaan starten. Ik zal moeten gaan ervaren dat Fanny en ik dit weer kunnen. Hiervoor is oefening, geduld en soms iets verder gaan dan ik misschien soms wil, nodig. Wat dat betreft is Helene een fijne coach, omdat zij begrijpt waar de spanning/probleem zit, maar ook om via een zgn omweg bij het springen uit te komen.
Soms heb ik het gevoel dat het iets sneller mag in de lessen, maar als ik dat zeg en ze haakt daar op in, dan voel ik toch weer meer spanning. Helene stapt dan heel eenvoudig terug om mijn spanning te verminderen en laat ze me weer leuke associaties maken waardoor we samen weer in de lach schieten.

Ik vind dat ik een hele fijne klik met Helene heb. Ze is geïnteresseerd, praat makkelijk en komt met leuke ideeën of oefeningen. Ook het maken van geintjes kan ze goed. Dat neemt bij mij de spanning weg omdat ik dan mee kan lachen.

Ik zou Helene aanraden als coach.